top of page

Lelki életünkből néhány gondolat, illetve link

 

Szeptemberben Eszter lányom végigélte a "Veled együtt vagyunk rendben" eseménysorozatot a Szerzetesek terén. Beszámolóját itt olvashatják.

Európa a hitetlenségben és a halál kultúrájában fürdik. Nem lehetünk tétlenek abban, hogy a döntéshozókat - nemcsak a kiválasztásukkor a szavazatunkkal - hanem ez után is befolyásoljuk. A CITIZENGO lehetőséget ad mindenkinek, hogy véleményt nyilvánítson a közügyekben.

Nagyon szoros barátság fűzött az egyetemi évfolyamunk több házaspárjának egyikéhez (feleségemmel mi is évfolyamtársak voltunk). Mindketten meghaltak már, a család hozzájárult, hogy Mari halálakor megtapasztalt, számunka egyértelműen a Jóisten szavát igazoló tanuságtételünket közzétegyük.

Az országúti ferences plébánia, ahova járunk, imaévet hirdetett. Testi-lelki gyógyulásunkért, az ország megtéréséért.

Zarándoklaton voltunk Medjugorje-ban, Szent Pio atyánál és sok más csuda helyen. Tanúságtételem itt olvasható

Minden házaspárnak érdemes végigmondani a nálunk, a jubiláló házaspárok ünnepélyes megáldásakor elmondott imát a társáért.

Az Emmausz katolikus karizmatikus közösséghez tartozunk. Vezetőnk Katona István atya sáregresi szülőházát alakítatta át lelkigyakorlatos házzá.  2014-ben közösségünk szűkkörű lelkigyakorlatot tartott ott - az anyagát Eszter lányom leírta, kérésre elküldöm.

A 2006. évi nyári lelkigyakorlaton meglátogattuk Kecskeméten fogyó Nemzetünk elveszett magzatainak emlékére készült Kegyeleti helyet.

bottom of page