Információk a családomról

Családi fotó- és videóalbum
Hála az elektronikus fényképezésnek és videófelvételeknek, rengeteg gyűlik össze. A családunkban május elején (szüleim házassági évfordulója, Édesanyám születésnapja) nyáron bátyáméknál a Balatonon, összel nálunk (Csilla lányom és a saját születésnapi bulimon) és Karácsonykor fiatalabb bátyáméknál minden évben összejön a család. A képeket a Picassa-ra, a videókat - ha megszerkesztem - a Youtube-ra rakom fel.
Édesapám írásai
Nyugdíjbamenetele után Édesapám módszeresen papírra vetette életének történéseit, a magyar nyelv szépségéről írt, nyelvésznek is becsületére váló gondolatait, a német és angol igeragozási táblázatait. Ezekből egy jó részt magánkiadásban könyvben megjelentettünk. Utólag további írások kerültek elő. A Napi könyve és más dokumentumok több pdf fájlban innen is elérhetőek.
Lelki életünk
A legnagyobb csoda még 1998-ban ért minket. Mindkettőnk Édesanyja ebben az évben halt meg - talán pont ezért - de ez volt az éve, hogy megtértünk. Pontosabban visszatértünk az Úrhoz, aki hozzá való hütlenségünk ellenére megáldotta a házasságunkat. Tagjai lettünk a Katona István atya vezette Emmausz közösségnek és életünk - házasságunk kiteljesedett. Köszönjük az Úrnak!
Tanuságtételeink és más linkek a Lélek nevű oldalamról érhetők el.
  • facebook
  • Twitter Round
  • googleplus
  • flickr

© 2021. április 8. Körtvélyessy Gyula. Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now